ScoutChallenger 2013 – Locatie, starttijden en laatste info

Het heeft even geduurd, de webmaster moest nog wat bekomen van een Happy Hour, maar hier volgt alle info die jullie nodig hebben om de ScoutChallenger komende zondag tot een goed einde te brengen.
Jullie worden zondag 17 maart 2013 ten laatste een uur voor jullie starttijd, die kan je hier vinden: http://scoutchallenger.org/start2013.pdf, verwacht op de Hoofdpost van deze ScoutChallenger.

De hoofdpost bevindt zich in zaal Amb8, Lange Ambachtstraat 42 in Oosterzele. Breng zeker een lunchpakket mee, samen met geschikt schoeisel om te stappen en aangepaste kledij. Het ziet er naar uit dat het fris wordt, hou hier rekening mee!
Verder kunnen jullie al het materiaal gebruiken dat elke goede scout op hike kan gebruiken, met uitzondering van GSM’s, smartphones, tablets, GPS-toestellen en andere elektronische toestellen. Ook eigen kaarten van de ruime omgeving van Oosterzele (met of zonderĀ  notities) zijn niet toegelaten.
Lees dus zeker ook het reglement nog eens na: http://scoutchallenger.org/reglement

Verder willen we ook vragen om tijdig jullie deelnamegeld te betalen. Dit bedraagt 20 EUR per team, te storten op rekeningnummer 390-0195750-59. Meestal betaalt je eenheid dit bedrag, als je het nu in Keulen hoort donderen, trek dan eens aan de mouw van je penningmeester of eenheidsleider.

Dan rest er ons alleen meer om jullie veel succes te wensen! Hou zeker onze website of FB-pagina regelmatig in de gaten voor laatste updates!
Tot binnenkort!
Het ScoutChallenger Kernteam


Grotere kaart weergeven

Comments are closed.