Inschrijven

ScoutChallenger 2.0

Sinds enkele jaren is er het één en het ander veranderd bij de Scout Challenger. Lees zeker alle info door zodat we er een spetterende editie van kunnen maken.

Teams

Zoals voorgaande jaren zijn er teams voor volwassenen en jeugd ook fun-teams toe te laten. Fun-teams zijn groepen die graag nog eens een uitdagende tocht stappen zonder mee te doen aan de competitie. Zij krijgen zoals alle andere teams dezelfde tocht met dezelfde opdrachten. Het grote verschil is dat voor hun het reglement veel minder streng zal zijn. Ook de deadline voor de middagpost en de eindpost zullen voor hun iets losser bekeken worden (Je moet er natuurlijk wel geraken 😉 ). Uiteraard worden zij niet opgenomen in het klassement.

Vrijwilligers

Sinds jaar en dag organiseren De Koala’s en De Wouw de Scout Challenger. Ieder jaar opnieuw zorgen we voor de organisatie en de vrijwilligers. Dit zorgt ervoor dat het voor onze leiding vaak niet lukt om de Scout Challenger te stappen. Vaak hebben we hen nodig om langs controle posten te staan, bij het inchecken, ….

Om ervoor te zorgen dat zij ook de kans krijgen om de Scout Challenger mee te stappen en om andere eenheden te betrekken bij de organisatie zien we elke vrijwilliger graag komen!
Indien u een auto ter beschikking heeft gelieve dit dan zeker ook te laten weten (er wordt voor hun een vergoeding voorzien). Op die manier hopen we ook dit jaar een leuke ScoutChallenger te organiseren.

Je opgeven als vrijwilliger kan je doen door een berichtje te sturen naar info@scoutchallenger.org

Betalingen

De Scout Challenger is volledig digitaal. Daarom vragen we alle betalingen vooraf te doen. Het kost dit jaar €25 per team om deel te nemen.

Rekeningnummer: BE84 3900 1957 5059
Mededeling: <nr eenheid> <voornaam team kapitein> [<voornaam 2e team kapitein> … ]

Stel je wilt betalen voor 3 teams van de Wouw, dan is je mededeling: 192 Jan Piet Joris. Zo kan 1 persoon alle betalingen doen of kan ieder team zijn eigen betalingen regelen.

Inschrijven

Omdat de inschrijvingstool die we voorgaande jaren gebruikte soms verwarring veroorzaakte, hebben we geprobeerd het dit jaar wat makkelijker aan te pakken. We maken gebruik van een google forms en een spreadsheet zodat iedereen het overzicht eenvoudig kan bekijken (achternaam wordt aangegeven met initialen en andere informatie houden we uiteraard privé). Omdat we de inschrijvingen manueel verifieren kan het enkele dagen duren vooralleer u uw team ziet verschijnen in het overzicht.

SCHRIJF JE IN!

OVERZICHT

Inschrijven kan tot en met zondag 10/03/2023.

Heeft u zich vergist of wilt u uw team terug uitschrijven? Contacteer ons dan via info@scoutchallenger.org