Inschrijven

ScoutChallenger 2.0

Sinds enkele jaren is er het één en het ander veranderd bij de Scout Challenger. Lees zeker alle info door zodat we er een spetterende editie van kunnen maken.

Teams

Zoals voorgaande jaren zijn er teams voor volwassenen en jeugd ook fun-teams toe te laten. Fun-teams zijn groepen die graag nog eens een uitdagende tocht stappen zonder mee te doen aan de competitie. Zij krijgen zoals alle andere teams dezelfde tocht met dezelfde opdrachten. Het grote verschil is dat voor hun het reglement veel minder streng zal zijn. Ook de deadline voor de middagpost en de eindpost zullen voor hun iets losser bekeken worden (Je moet er natuurlijk wel geraken 😉 ). Uiteraard worden zij niet opgenomen in het klassement.

Vrijwilligers

Sinds jaar en dag organiseren De Koala’s en De Wouw de Scout Challenger. Ieder jaar opnieuw zorgen we voor de organisatie en de vrijwilligers. Dit zorgt ervoor dat het voor onze leiding vaak niet lukt om de Scout Challenger te stappen. Vaak hebben we hen nodig om langs controle posten te staan, bij het inchecken, ….

Om ervoor te zorgen dat zij ook de kans krijgen om de Scout Challenger mee te stappen en om andere eenheden te betrekken bij de organisatie zien we elke vrijwilliger graag komen! De regel van 1 vrijwilliger per 2 teams schrappen we voorlopig even.
Indien u een auto ter beschikking heeft gelieve dit dan zeker aan te duiden (er wordt voor hun een vergoeding voorzien). Op die manier hopen we ook dit jaar een leuke ScoutChallenger te organiseren.

Betalingen

Dit jaar gaat de Scout Challenger volledig digitaal. Daarom vragen we om vanaf dit jaar alle betalingen online te doen. Jullie zullen van ons een gestructureerde mededeling ontvangen die jullie kunnen gebruiken bij al jullie betalingen. Zo kan 1 persoon alle betalingen doen of kan ieder team zijn eigen betalingen regelen.

Inschrijven

We gebruiken opnieuw de inschrijvingstool waarbij er per eenheid 1 persoon een account kan registreren. Dit account wordt dan zo snel mogelijk door ons geactiveerd. Die persoon kan dan alle teams beheren (toevoegen/bewerken). Op die manier is het zowel voor jullie als voor ons een pak eenvoudiger om alle inschrijvingen op te volgen.

Inschrijven kan tot en met zondag 26/02/2023.

Registreren en inschrijven kan via http://inschrijvingen.scoutchallenger.org