Inschrijven ScoutChallenger 2024

Na een weer een héél jaar te moeten wachten komt nu eindelijk de Challenger met rasse schreden dichter bij en 24 maart 2024 is het weer zo ver. Wie o wie gaat er dit jaar met de eretitel aan de haal? Maar vooral, wie wilt meedoen aan deze sportieve en intellectuele uitdaging?

De inschrijvingen staan open tot zondag 10 maart 2024, zodat wij genoeg tijd hebben om ons mentaal en natuurlijk ook praktisch voor te bereiden.

Nog een belangrijke reminder bij het inschrijven: elke FOS-er vanaf de Verkenners/Gidsen kan deelnemen aan de ScoutChallenger. Teams met leden geboren in de jaren 2008, 2009 (VG’s) strijden in het jeugdklassementoudere deelnemers (Seniors, leiding, stam, …) strijden in het hoofdklassement. Wanneer slechts één iemand behoort tot het hoofdklassement, strijd dit volledige team in het hoofdklassement!
Zoals voorgaande jaren is er ook het FUN-klassement, hierbij zijn de strikte regels wat minder strikt. Perfect voor degenen die zich willen amuseren maar niet meedoen aan de competitie. Let op: zij wandelen hetzelfde parcour als de jeugd.

Alle info rond inschrijvingen kan je vinden op http://ScoutChallenger.org/inschrijven (sluiten 10/03). De locatie wordt nog even geheim gehouden.

Hopend op een top-editie van de Challenger, zijn we verheugd om alle inschrijvingen binnen te zien stromen!

Met vriendelijke en scoutieve groeten,

Het volledige Scoutchallengerteam
Koala’s, Wouw en Leeuwerik out!

Comments are closed.