Inschrijven ScoutsChallenger 2023!

Na een weer een héél jaar te moeten wachten komt nu eindelijk de Challenger met rasse schreden dichter bij en 26 maart 2023 is het weer zo ver. Wie o wie gaat er dit jaar met de eretitel aan de haal? Maar vooral, wie wilt meedoen aan deze sportieve en intellectuele uitdaging?

De inschrijvingen staan open tot 26 februari 2023, zodat wij genoeg tijd hebben om ons mentaal en natuurlijk ook praktisch voor te bereiden.

We maakten dit jaar enkele aanpassingen aan het concept, wat deze precies inhouden komen jullie tijdig te weten. We kunnen alvast verklappen dat je wat langer zal kunnen slapen ;-). En we hebben eveneens een belangrijke primeur: 226e FOS De Leeuwerik vervoegt ons team om mee de ScoutsChallenger mogelijk te maken!

Nog een belangrijke reminder bij het inschrijven: elke FOS-er vanaf de Verkenners/Gidsen kan deelnemen aan de ScoutChallenger. Teams met leden geboren in de jaren 2007, 2008 (VG’s) strijden in het jeugdklassementoudere deelnemers (Seniors, leiding, stam, …) strijden in het hoofdklassement. Wanneer slechts één iemand behoort tot het hoofdklassement, strijd dit volledige team in het hoofdklassement!
Zoals voorgaande jaren is er ook het FUN-klassement, hierbij zijn de strikte regels wat minder strikt.

Alle info rond inschrijvingen kan je vinden op http://ScoutChallenger.org/inschrijven

De locatie wordt nog even geheim gehouden. We geven alvast mee dat de ScoutsChallenger in regio Lievegem zal doorgaan, zo kunnen jullie hier alvast rekening mee houden voor vervoer.

Hopend op een top-editie van de Challenger, zijn we verheugd om alle inschrijvingen binnen te zien stromen!

Met vriendelijke en scoutsige groetjes,

Het volledige Scoutchallengerteam
Koala’s, Wouw en Leeuwerik out!

Comments are closed.