Starttijden Challenger 2016

Beste Deelnemrs

Hier zijn we dan, met alle informatie die je nodig hebt om de ScoutChallenger tot een goed einde te brengen (en wie weet ook om een podiumplaats te bekomen).

Locatie & Starttijd

Jullie worden zondag 6 maart 2016 ten laatste een half uur voor jullie starttijd (dus géén uur op voorhand, zoals vroeger) verwacht op de hoofdpost. De starttijden kan je hier terugvinden.

De hoofdpost is dit jaar de Parochiezaal, Enameplein 1 9700 Oudenaarde.

Wat neem je mee?

  • Breng zeker een lunchpakket mee en voldoende drinken.
  • Geschikt schoeisel om te stappen en kledij aangepast aan het weer. Hou het weerbericht in de gaten!
  • Schrijfgerief, lat, passer, …
  • Kompas, roomer
  • Techniekenboekje (zoals die van FOS Open Scouting)

Verder kunnen jullie al het materiaal gebruiken dat elke goede scout op hike kan gebruiken, met uitzondering van GSM’s, smartphones, tablets, GPS-toestellen en andere elektronische toestellen.
Ook eigen kaarten van de ruime omgeving (met of zonder notities) zijn niet toegelaten!

Tijdens de tocht is het niet toegestaan alcoholische dranken te consumeren, teams die hierop betrapt worden krijgen onaangename sancties opgelegd!

Betaling

Verder willen we ook vragen jullie deelnamegeld te betalen.
Dit bedraagt 20 EUR per team, en kan betaald worden door de beeherder van jullie inschrijvingen. Er kan op zondag ook cash betaald worden, maar we hebben liefst een storting.
Meestal betaalt je eenheid dit bedrag, als je het nu in Keulen hoort donderen, trek dan eens aan de mouw van je penningmeester of eenheidsleider.

Varia

Het reglement vind je hier: http://scoutchallenger.org/reglement/

Andere vragen: je kan steeds terecht op ons contactformulier (we proberen zo snel mogelijk te antwoorden) of op onze FB-pagina.

Met vriendelijke groeten

Het Challenger team

Comments are closed.